Interview Anders Thue Nielsen

I 2008 startede jeg med at lave statist arbejde, var med i Anna Pihl, hvor jeg fik en lille rolle, skulle anholde hende, derefter gik det stærkt, blev tilbud at være med i forbrydelsen og andre serier, og siden da har jeg lavet masser relame jobs, statist og skuespil, jeg har indtil nu lavet mere end 250 produktioner i både ind og udland, har bl.a været med i amerikanske serier og film, og svenske og tyske, sidste år startede jeg så med at lave lidt model jobs, og masser tfp shoots for at øve mig, jeg laver dog mest med temaer.

 

 

Anders Thue Nielsen - Model og Statist

Janni Rosenkrantz Frank Hvad fik dig til at skifte område og blive model? Det lyder jo som om det er gået godt med film?

Anders Nielsen Jeg er ikke skiftet, startede bare med jeg fik reklame job hvor det kun var still billeder.
Så fandt jeg ud af at jeg også kunne det.

Janni Rosenkrantz Frank Hvor finder du inspirationen fra. Har du nogle du ser op til?

Anders Nielsen Jeg bruger internet til inspiration.

Janni Rosenkrantz Frank Nu har du jo som det sidste, lavet reklamebilleder for Nordea. Hvordan fik du den opgave?

Anders Nielsen Jeg blev spurgt af et reklame bureau, som jeg er tilknyttet. De havde fået min kontakt Info fra et andet bureau.

Janni Rosenkrantz Frank Hvad er så dit næste skridt, flere reklameshoot til store virksomheder eller hvad drømmer du om at lave nu?

Anders Nielsen Næste ting er en ny serie som hedder 1864. Den handler om krigen i 1864 hvor jeg skal være med i nogen scener de optager i Kbh.

Janni Rosenkrantz Frank Vill den komme i de danske kanaler DR/TV2?

Anders Nielsen Ved faktisk ikke hvor den bliver sendt henne.

Janni Rosenkrantz Frank Lyder som en fantastisk oplevelse. Men hvad med løn, det er jo tit at modeller får et gavekort eller andet af den slags ...
Hvad er din holdning til det?

Anders Nielsen Vil helst have løn, men det med at de giver 2 biffen billetter for en dags arbejde tager jeg afstand fra. Så skal det virkelig være noget særligt hvis der skal arbejdes for den løn, især dr har det med at udnytte folk. De kalder det en oplevelse at være med på optagelser.

Janni Rosenkrantz Frank Føler du at dit arbejde ikke bliver taget seriøst?

Anders Nielsen Sådan kan man vel godt kalde sige det, fordi man læser jo om hvor store budgetter de har fået tildelt, og da jeg startede på forbrydelsen 1 fik vi en fin timeløn. Nu er det 2 bio billetter for 1 dags arbejde og man betaler selv transport udgifter så derfor siger jeg tit nej til ting.

Janni Rosenkrantz Frank Nu er du jo en meget syg mand, og mange vil gå helt ned psykisk, men du virker til at tage det med lethed. Hvor finder du din styrke henne?

Anders Nielsen Jeg har tidligere arbejdet i store virksomheder hvor vi brugte coaches og i den forbindelse lært nogen tekniker som jeg bruger i dagligdagen.

Janni Rosenkrantz Frank Er det også tekniker du bruger i din statist/model job?

Anders Nielsen Nej dog ikke det er mere i forbindelse med at holde sig aktiv og flytte personlige grænser.

Janni Rosenkrantz Frank Jeg hører tit at det er grænseoverskridende at være foran kameraet, hvordan føler du omkring det?

Anders Nielsen Jeg har det fint med det.

Janni Rosenkrantz Frank Hvordan har din familie med, at du har valgt denne branche. Den er jo noget anderledes end de traditionelle jobs?

Anders Nielsen De syntes det er fint jeg er i branchen.

Janni Rosenkrantz Frank Til sidst, jeg kan forstå at du har en kæreste. Er hun også Statist/model?

Anders Nielsen Vi har lavet lidt billeder sammen og 2 statist jobs.

Janni Rosenkrantz Frank Er det også sådan i mødtes?

Anders Nielsen Nej det var gennem fælles venner.

Link til Anders Thue Nielsens Side på Facebook hvor du kan se hans billeder. Gå ind og Like: https://www.facebook.com/pages/Anders-Nielsen-Model/436067449814319?fref=ts