Interview model-mette munkø

Jan Hansen, en ven af mig som også arbejder på fotomagazinet Zoom, kom forbi og viste mig et interview med Mette Munkø, som han også er med i. Mette er lidt speciel i sin måde at gøre sin posering, for Mette er slet ikke kreativ, men en Tænker. Det gør at hun er meget bevidst om sine poseringer og er struktureret i sit arbejde.

Mette er Nudemodel, hvilket er en elegant måde at være nøgen på. Billederne er skarpe og dramatiske, og hendes atletiske krop er perfekt i linjerne.

Efter jeg så interviewet, ville jeg gerne høre hende, hvor hun fik inspirationen fra. Så jeg kontaktede hende på Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf, Jan Hansen www.jh67.dk

 

Janni
Hej Mette, Jan Hansen kom lige forbi mig og viste dokumentarfilmen om dig. Dine poseringer er rigtig gode, tak for inspiration! Men hvor får du din inspiration fra?

Model-mette Munkø
Hej Janni, mange tak for komplimentet jeg finder faktisk min inspiration i matematik og fysik... jeg tænker meget i de tekniske detaljer, jeg bruger ikke andre billeder som inspiration.

Jeg tænkte lige over det. Som fotograf lagde jeg mærke til, at poseringerne var meget teknisk gennemtænkt og bestemt anderledes end man ellers ser poseringer.

Janni
Det overrasker mig ikke. Din måde at tænke på virker meget i den logiske boks .. At styre kreativitet i den praktiske verden, er svært for de fleste kreative. Men du er ikke kreativ, men bruger din systematiske fornuft! ... Meget spændende kombination i en kreativ verden

Model-mette Munkø
he he, ja det kan du nok have ret i... jeg er ikke kreativ, men jeg kan løse de opgaver jeg får stillet og får jeg frie hænder, så tænker jeg meget linier, vinkler, former og faconer samtidig med teknikken

Jeg tænkte på at Mette er ved at tage uddannelsen som marketing management, og om hun mon tænkte mere på den end på Nudelmodel

Janni
Det er det der gør dig speciel men hvad forstiller du dig om din fremtid som model? At det snart er ved en skillevej, og slut, eller tænker du nye veje i branchen?

Model-mette Munkø
Jeg tænker nye veje i branchen og allerede gået igang med det jeg underviser både modeller og fotogrfaer, holder foredrag og workshops jeg er jo snart for gammel til at stå model, jeg kan ikke blive ved, og jeg vil gerne have at der er nogle flere, der får lige så mange muligheder og oplevelser som mig, så jeg vil gerne hjælpe dem rigtigt igang

Janni
Det glæder mig at du har overskud til at blive i branchen, på trods af alder og nye muligheder Men hvad koster Model-Mette så til en workshop?

Model-mette Munkø
Jeg tager imellem 2000-2500 alt efter hvori landet og hvor mange timer det er... så det bliver en lille deltagerbetaling til hver person, hvis de bare er 10, der deltager

 

Et godt råd til dig.

Videoen der er omtalt, er på YouTube. Den er lavet af Keld Bendtsen, som laver indslag, som bla bliver brugt af fotobladet Zoom. Kelds webside med dokumentaren.
Fotobladet Zoom Online