interview rengøring

 

 

Jeg indrømmer gerne, jeg gør ikke mit kamera rent, ret tit, mest fordi jeg ikke ved hvordan man skal gøre og hvad jeg skal bruge.
Så mødte jeg lige Thomas Sass Pedersen på Facebook og han kunne fortælle noget om rengøringssættet han lige har købt!

Thomas Sass Pedersens webside

Thomas Sass Pedersen: Så er der lige kommet en ordentlig gang rensegrej hjem.
Og det virker bare, det der visible dust, for satan, tror ikke sensoren i mit kamera har været så ren siden den forlod Nikon en gang for MANGE år siden :o)

Janni Rosenkrantz Frank: Hvad er det for noget rensegrej du har fået fingrene i??

Thomas Sass Pedersen:

Jeg har købt en Arctic Butterfly, lidt swaps, en lup og lidt rensevæske, for en gangs skyld ser det ud til at jeg har fået sensoren ren. Det er mere end hvad jeg har set på det sidste med mit sæt fra eclipse. Så jeg kan ikke klage. Jeg kunne i hvert fald ikke se noget skidt på sensoren med luppen :o)

Janni Rosenkrantz Frank: Der er flere der klager over, at det er svært at gøre rent og at det ikke er helt i orden. Er det nemt at bruge??

Thomas Sass Pedersen: Ja, jeg synes det er meget nemt. Forskellen mellem og bruge eclipse og visible dust er nu ikke stor, swappen er den samme ting man gør, men det blev rent med det samme med visible dust, hvorimod eclipse skulle have et par forsøg. Så jeg klager ikke. Jeg tror ikke det kan gøres meget nemmere end det er nu. Jo, så skal man sende sit kamera ind og overlade rengøringen til andre.

jeg synes sgu ikke jeg laver meget andet end at rense sensor, jeg håber det bliver lidt lettere nu :o) Og jeg har endda indbygget støv-pjat i mit. Hmmmm, kan ske mit kamera er sygt, det skulle ikke undre nogle, det kan ikke tage gode billeder ;o)