historien i et billede

Hvorfor tager du egentlig billedet? hvad er der i det, som du gerne vil gemme eller vise frem??

Et billede fortæller lige så meget som en hel bog eller et kunstværk. Det er en historie i sig selv og det er den historie, vi gerne vil vise frem.

Emnerne er utallige og nogle gange er historien ganske lille og enkel, hvor andre gange er den ganske uhyggelig.

Masser af klare farver i dejligt samspil. Lilla og grøn er kontrast-farver, så de matcher rigtig godt sammen. Et wow-billede i skønne farver.

Farver!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De er utrolig frække og elsker at være midtpunkt. Denne elefantunge løb rundt og lavede sjov. Den drillede de store elefanter og holdt hele tiden øje med mig, mens jeg løb rundt med kameraet og tog billeder af den.

Elefant i leg

 

 

Dette billede skræmmer mig en del. Jeg har altid set motiver af den slags som sorg, men jeg tror ikke at København zoo skader sine dyr, eller på anden måde svigter dem. Alligevel sad denne bjørn og hang på denne måde, og måske sad den bare og sov, for der var ikke meget liv i den.

Sorg

 

 

Midt i Berlin zoo, blandt vilde dyr, sad der en stor unge og blev fodret af sin forældre. Kontrasten var enorm, med de vilde dyr og den almindelige gråspurv. Samtidig var det så sødt, at se den blive fodret.

Fodringstid

 

Hver gang du tager et billede, er det hårdt arbejde, der er så mange ting at huske på. Men historien er det vigtigste i et billede og skal være der, ellers er der ingen der gider at kikke på det, også selv om det er rigtig lavet.

Nogle gange skal man bare nyde det man ser, mens man andre gange, gerne vil dele historien med andre.

Spørg dig selv, hvor meget gider andre at se dette billede? Hvorfor vil du tage dette billede? Hvad vil du gerne vise på dette billede?

Hvorfor, hvorfor og hvorfor..

 

Et godt råd til emnet

1. Et godt motiv kan have den korteste historie - WOW!!! men også en meget lang historie.
2. Nogle gange er det bare så smukt, hvor andre gange, er det sjovt, skræmmende, uhyggeligt og vidunderligt.
3. Historien i billedet, er det hele. Så når beskueren kikker på det, sættes fantasien i gang og beskueren får en oplevelse.