Linkene videre

Linkene her under er fra guiderne og andet, jeg evt er stødt på, som kunne være interessant for dig. Jeg har samlet dem her, for at du altid kan gå tilbage og klikke ind på linket, hvis du skulle have interesse i at se dem igen. Linkene er både til personer jeg fortæller om, eller sider som jeg henviser til.

 

 

Herunder kan du se de nyeste link:

 • jannifrank.com

  Her finder du mine gallerier, priser og produkter.

 • Kameraets historie
  En lille engelsk animeret historie, som er både sød og sjov, om Kameraets historie. Den varer kun i 4 minutter, og handler om den første ide, til nu.
  Se den og hyg dig med en lile sjov historie! Se Kameraets historie her

 • Anders Thue Nielsen, model og statist som fortæller om sin karriere med mere end 250 projekter bag sig, både Danske og udenlandske reklame shoots. Læs interviewet her

 • Mette Munkø

  Videoen der er omtalt, er på YouTube. Den er lavet af Keld Bendtsen, der laver indslag til online magazinet FotoTV. Kelds webside med dokumentaren.
  Læs artiklen med Mette her

 • Yuri Arcurs

  Yuri Arcurs egen side. Yuri Arcurs er en af verdens bedst betalte Stockfotografer. Interview med Yuri Arcurs Dette link er ikke fra en guide, men fra Facebook hvor hans artikel kom verden rundt. Hans artikel, blev også talt om i pressen og linket til artiklen blev brugt i flere magaziner.

 • Terje Sørgjerd

  En af Norges bedste Landskabsfotografer. Se hans fantastiske video hvor mange billeder er taget, og lagt sammen til en film. Denne video er fra et link på Facebook, som gik verden rundt, både på Facebook, men også i medierne hvor man kunne se hans fantastiske film.
  Hans Blog er fyldt med fantastiske film, af naturens utrolige opførelse!

 • Thomas Sass Pedersen

  En dygtig fotograf, som fortalte om et rengøringssæt, han syntes var bedre end det sædvanlige. Interviewet er fra Facebook, hvor jeg fik en snak med Thomas. Se guiden her.

 • Jesper Tønning

  Jesper Tønnings egen side. Jesper har haft et billede med, til verdensudstillingen med dyr fra hele verden. Du kan læse interviewet med ham her som er fra Facebook, hvor jeg får en snak med ham om hvordan man kommer så langt.

 • XQ28

  Pia laver koncertbilleder, til websiden XQ28 for homosexuelle. Hun har arbejdet hårdt, for at lære at lave koncertbilleder. Du kan se hendes første spæde resultat på denne guide, hvor jeg hjalp hende igennem hendes første koncertshoot